previous arrow
next arrow
Slider

Паб «Yuber»

Нещодавно в місті Ужгород запрацювала надсучасна, іноваційна броварня Yuber. «Yuber» – це крафтова пивоварня з потужностями 300 000 літрів на рік, котра зібрана чеськими фахівцями та побудована з розрахунком росту потужностей в залежності від попиту.

На даний час варимо 9 видів живого пива з якісної сировини: різновиди чеського та німецького солоду, хміль – чеського та американського виробництва, який використовують провідні країни пивоваріння – Чехія, Німеччина, Бельгія (поставка від лідера в своїй галузі фірми «Raven Trading, s.r.o»).

Відмінність живого пива від пастеризованого важко переоцінити, тому пивоварня YUBER робить акцент саме на виготовленні живого пива, яке вариться тільки з органічних інгредієнтів, бродить природнім шляхом, не проходить пастеризацію (консервацію, яка проводиться тільки для збільшення терміну придатності пива та погіршує його смак), тому наше пиво насичене, щільне та зберігає всі корисні мікроелементи та вітаміни, які притаманні цьому продукту.

«Маємо на меті навчити споживачів відкривати для себе нові смаки, а особливо якісні види Елю IPA, смак якого став революційним та улюбленим вже для багатьох українців.»

YUBER має те, що Ви не зустрінете в жодній іншій пивоварні міста – все пиво, зварене в пивоварні, подається через прокладені пивні траси безпосередньо зі спеціальної ємності – танку, який має назву «Форфас», де відстоюється та зберігається, не маючи контакту з іншою тарою чи повітрям пиво, та подається відразу до пивних кранів усіх підрозділів закладу, а саме до ресторану, боулінг бару та до новоствореного пабу YUBER або навіть одразу у келих клієнта. 

В даному проекті було використано найкращі матеріали від провідних виробників світу, поставки холодильного обладнання барстійок, пивні траси та піпи від лідера в своїй галузі – фірми «LUKR CZ a.s.»

Плзенська технологія пивоваріння від виробника Йозефа Крісла, який є почесним членом асоціації пивоварів Чехії та один з головних пивних сомельє Чеської Республіки, на даний час власник фірми «Joes garage brewery » s.r.o., сконструював та встановив більше 85 пивоварень в Чехії, Словаччині, Франції, Італії, Іспанії, Швеції, США та в багатьох інших країнах…В Україні ми стали його пілотним проектом.

Ужгородське пиво 10% – м’яко охмелений світлий, класичний лагер, який вариться з використанням гіркого сорту хмелю «Магнум», що дає терпку обволікаючу гіркоту, і тонкий аромат. Щільністю від середньо-легкого до середнього з характерною стійкою пінною шапкою. Вміст: ALC 3,5%, хміль / 35 IBU. Колір: глибокий золотий.

«Yuber Lager» 12% – м’яко охмелений світлий лагер з гірким балансом і насиченим солодовим та пряно-трав’янисто-квітковим характером, з зерновими і солодкими смаками солоду Пилс із щільністю від середньо-легкого до середнього. Хоча його називають світлим, колір його насправді швидше золотистий (від світлого до глибокого золотого), а не солом’яний або жовтий, також цьому виду характерна стійка біла пінна шапка. Вміст ALC 4,5%, хміль / 35 IBU. Колір глибокий золотий, може доходити майже до бурштинового

«MAGNUM IPA» 16% (Індійський Пейл-ель (India Pale Ale, скор. IPA, що означає «індійський світлий ель») – сильно охмілений різновид Пейл-елю. Хміль надає пиву багатий незвичний аромат і приємну гірчинку. Це найбільш затребуваний стиль крафтового пива в США.) Вміст ALC 6,5%, хміль / 55 IBU. Колір пива світло коричневий, насичений

«BROWN BEAR» 13% (Ірландський червоний ель – пиво, що проводиться методом верхового бродіння. Має м’який смак і солодкість карамельного солоду, іноді з присмаком підсмаженого хліба з маслом або карамелі. Помірний солодовий аромат з нотками карамелі). Вміст ALC 5,5%, хміль / 25 IBU. Колір пива від бурштинового до темно-мідного з хорошою прозорістю

«LB» 10% (Світле жіноче легке пиво типу Pale Ale. Sierra Nevada Pale Ale – пиво, з якого почалася американська крафтова революція. Пиво, яке відкрило світові унікальний аромат і смак американського хмелю і породило пивоварну культуру Західного узбережжя США. Sierra Nevada Pale Ale – це еталонний зразок APA. Вміст ALC 3,5%, хміль / 30 IBU. Колір пива світо жовтий, прозорий

Чорне пиво (темне) «Black Hill» 13% (англ. Stout) – темний. Єльовий сорт пива, приготований з використанням паленого солоду, одержуваного шляхом підсмажування ячмінного зерна, з додаванням карамельного солоду. Спочатку варився в Ірландії як різновид портеру. Дуже популярний у Великобританії та Ірландії. При дегустації відчутний ково-подібний запах просмаженого ячменю та солоду; може мати незначні шоколадні, какао і / або зернові додаткові нотки. Вміст ALC 5,5%, хміль / 20 IBU . Колір пива чорний

«Wheat Beer» (Special) пшеничне біле не фільтроване 12% – ферментоване пшеничне пиво верхнього бродіння, містить зернову і дріжджову суспензії, тому залишиться каламутним. Має відчутну щільність, характеризується добавкою до ячмінного солоду пшеничного солоду або пшениці при виготовленні пивного сусла. Має банановий пряний смак, що обумовлено значним вмістом ефірів, що виникають за рахунок високих температур бродіння. Вміст ALC 4,5 %, хміль / 35 IBU. Колір пива світло жовтий, не прозорий

Golden Bear 10% – світлий, м’який лагер зварений за старовинними традиціями німецьких пивоварів з солоду Пілзень без додавання мюнхенського хмілю, що робить пиво м’яким на смак та без звичної гіркоти. Вміст ALC 3,5 %. Колір пива янтарний, прозорий.

Yuber Shvabske 10% – пшеничне, біле нефільтроване високої щільності пиво, містить підсолоджений ячмінь, виготовлене за технологією верхнього бродіння в німецькому стилі, без гірчинки. Пшеничне пиво вирізняється кремовою текстурою і солодким ароматом. Вміст ALC 3,5 %. Колір пива світло жовтий, не прозорий.

Паб YUBER – це заклад, який створений за найновітнішими технологіями з площею 250м2 і двома сотнями посадкових місць. Тут Ви можете скуштувати всі згадані вище види пива, закусуючи смачними та пряними стравами.

previous arrow
next arrow
Slider

На даний час вже практично не залишилось людини, яка б не знала, а може й не куштувала «Крафтового пива», але, на жаль, дуже часто сучасні місцеві «бровари» не дуже зважають на якість. Тому YUBER поставив собі за мету зробити сучасний крафт – якісним. Чому Плзенська технологія? Тому що Плзенське пиво вважається одним з найкращих у Європі та світі, а в Україні Чеське пиво асоціюється з справжнім, якісним, найкращим…